SAC-SWG-ENUM Archives

August 2017

SAC-SWG-ENUM@DISCUSSIONS.SISOSTDS.ORG

Options: Use Monospaced Font
Show Text Part by Default
Show All Mail Headers

Message: [<< First] [< Prev] [Next >] [Last >>]
Topic: [<< First] [< Prev] [Next >] [Last >>]
Author: [<< First] [< Prev] [Next >] [Last >>]

Print Reply
Subject:
From:
"Shanks, Graham (UK)" <[log in to unmask]>
Reply To:
SAC-SWG-ENUM <[log in to unmask]>
Date:
Wed, 30 Aug 2017 10:01:49 +0000
Content-Type:
text/plain
Parts/Attachments:
text/plain (1 lines)
Sounds like the file is locked - a reboot often solves this



Regards,

Graham

Technical Manager – Synthetic Environments

BAE Systems – Defence Information





Please note new landline number

T: +44(0)3300 470622  |  M: +44(0)779 342 2007    |  E: [log in to unmask]

BAE Sytems Defence Information

North Way, Hillend Industrial Park, Dalgety Bay, Fife KY11 9HQ, UK

_____________________________________________

BAE Systems (Operations) Limited

Registered Office: Warwick House, PO Box 87, Farnborough Aerospace Centre, Farnborough, Hampshire, GU14 6YU, UK

Registered in England & Wales, Registration No: 01996687

www.baesystems.com



Connect with BAE Systems: 





-----Original Message-----

From: SAC-SWG-ENUM [mailto:[log in to unmask]] On Behalf Of David Ronnfeldt

Sent: 30 August 2017 06:51

To: [log in to unmask]

Subject: Issues with ESI tools



----------------------! WARNING ! ---------------------- This message originates from outside our organisation, either from an external partner or from the internet.

Consider carefully whether you should click on any links, open any attachments or reply.

Follow the 'Report Suspicious Emails' link on IT matters for instructions on reporting suspicious email messages.

--------------------------------------------------------



My computer that I use to work on the updates did a Microsoft update last night (so updated all of the office 2016 programs).



Since then, I have being having major issues with the ESI toolset.  Errors like "unable to open file - currently in use" and similar.....  The tools worked with no issues prior to the updates (I have even rebuilt the test tools).



Have we ever had problems like this with office updates in the past?



Regards,



David Ronnfeldt



########################################################################



To unsubscribe from the SAC-SWG-ENUM list, click the following link:

https://discussions.sisostds.org/index.htm?SUBED1=SAC-SWG-ENUM&A=1

********************************************************************
This email and any attachments are confidential to the intended
recipient and may also be privileged. If you are not the intended
recipient please delete it from your system and notify the sender.
You should not copy it or use it for any purpose nor disclose or
distribute its contents to any other person.
********************************************************************




########################################################################



To unsubscribe from the SAC-SWG-ENUM list, click the following link:

https://discussions.sisostds.org/index.htm?SUBED1=SAC-SWG-ENUM&A=1


ATOM RSS1 RSS2